top of page

Five-A-Side

Trænerteam

Træner og holdansvarlig

Michael Sorgenfri

Tel: +45 29 72 19 92

m.sorgenfri@gmail.com

Træningstider

Kontingent   300,-

Gauerslund Idrætscenter

Onsdag:

træningstider kommer snart

Der opkræves kontingent for en halv sæson
Læs mere her

Træningsstart
Uge 43

Five-a-side Håndbold – gør comeback eller få debut på håndboldbanen

 

Savner du følelsen af at smide bolden i mål og råbe "retur!" bagefter til dine holdkammerater? Eller 3. halvleg i omklædningsrummet efter en god gang bold? OG synes du også det er sjovest at få motionen ved at spille bold fremfor at trække i lycra-cykel-shorts eller i løbesko?

Så er Five-a-side Håndbold et spil for dig. Småskader, en travl hverdag eller lidt bonuskilo på maven er ingen undskyldning længere.

Five-a-side Håndbold er et fem-mod-fem-spil på forkortet bane uden dommer, men med fuld knald på. Five-a-side spilles med en specialudviklet bold med et godt greb. Der er masser af muligheder for at blære sig, selvom bolden er blødere end en traditionel håndbold.

Five-a-side Håndbold er udviklet til tidligere håndboldspillere. Men alle kan være med, lige fra nybegyndere til tidligere landsholdsspillere. Det vil sige at DU kan spille Five-a-side Håndbold uanset form, køn og håndboldmæssigt niveau! Alle kan være med, så længe du er 28+ (M/K), har lyst til masser af bold, et godt grin og masser af sved på panden!

Vi spiller i Englysthallen i Børkop hver torsdag fra kl. 17.45 – 19.00

 

Se video HER

bottom of page