top of page

Den nye bestyrelse er på plads


Søren_Jeppesen_og_Jan_Pipper.jpg

Børkop Håndboldklub har fået ny bestyrelse og ny formand. Den tidligere næstformand Torben Iversen har overtaget formandsposten fra Jess Christensen, som har valgt at stoppe.

Ud over Torben Iversen består bestyrelsen i klubben af følgende personer:

Næstformand – Brian Thorstensen

Sekretær – Nanna Rasmussen

Kasserer – Jan Pipper

Bestyrelsesmedlem – Martin Harbo (ny)

Bestyrelsesmedlem – Michael Driesel (ny)

Bestyrelsesmedlem – Carl Harbo (ny)

Ud over pladsen i bestyrelsen har Børkop HK udpeget Michael Driesel som ankermand og tovholder på "den røde tråd" som skal binde klubben bedre sammen.

Det gælder især i ungdomsafdelingen, men den nye formand ligger ikke skjul på, at man vil Borkops samlingspunkt, og at det skal være sjovt at gå til håndbold i klubben.

Man har også et stort socialt ansvar. - At deltage i en holdsport som håndbold indebærer langt mere end blot at kende reglerne for selve spillet: Det kræver, at man også lærer at arbejde sammen – både som ét hold og som én klub. Og det kræver, at alle er ligeværdige og giver et positivt bidrag til det fælles bedste.

- Vi i Børkop HK er rollemodel for mange børn, unge og voksne, og vi søger derfor altid, at der hersker en god opførsel og tone – på banen såvel som udenfor banen, i kamp såvel som i omklædningsrummet, under træning og i cafeteriaet. Mobning tolereres ikke, siger Torben Iversen.

Michael Bladt og Søren Jeppesen er ansat som nye trænere for førsteholdene for førsteholdene hos henholdsvis herrer og damer.

De har begge en fortid i langt større klubber i ind- og udland, men de to trænere stammer oprindeligt fra lokalområdet.

Også det skal ses som en del af "den røde tråd", for begge trænere involveres i at skabe "tråden" op gennem børne- og ungdomsrækkerne til de bedste seniorspillere op til Old Girls and Boys.

bottom of page