top of page

Den nye Herrer- og Dametræner fundet


Michael Bladt_edited.jpg

Michael Bladt og Søren Jeppesen. Det er navnene på de to trænere, som i den kommende sæson sidder på trænerbænken hos herreholdet i Jyllandsserien og hos damerne i 3. division.

Michael kender de fleste af jer i forvejen. Han har været en del af klubbens bedste herrehold i flere sæsoner, og får nu for første gang chancen som cheftræner.

- Jeg synes, at jeg har nået alderen til det. Kroppen er slidt, men jeg havde ikke lyst til at forlade håndbolden helt. Nu glæder jeg mig til at kunne give noget videre til de unge i Børkop, siger Michael Bladt.

Bladt har en fortid som spiller i blandt andet Fredericia HK, Vejle/Bredballe og islandske K. A. Akureyri. Modsat den nye dametræner har herretræneren et fint CV. Til gengæld har Søren Jeppesen gjort det flot som træner.

Jeppesen har blandt andet været træner i HSG Bad Wildungen Vipers i den tyske Bundesliga, i den norske klub Sandnes og hos Travemünde i den næstbedste tyske liga.

I sæsonen 2013/14 var Søren assistenttræner hos SønderjyskE i den danske håndboldliga, inden han i sidste sæson sad på trænerbænken hos herrerne i Team Vestfyn i 2. division.

Søren Jeppesen trådte sine børnehåndboldsko i Gauerslund Hallen, og han er glad for at være vendt hjem til udgangspunktet.

- Tidspunktet er det rigtige, og det er tid til at vende tilbage til den klub, hvor jeg har fået min håndboldopdragelse. Jeg har fået meget og vil give mindst det samme tilbage til Børkop HK. Jeg vil være med til at bygge noget nyt op, og gøre det attraktivt at spille i klubben, siger Søren Jeppesen.

Begge trænere har sagt ja til foreløbig to sæson på trænerbænken i Børkop HK.

bottom of page