top of page

Nye trænere og ledere efterlyses


Vi mangler trænere, holdledere og andre hjælpere til ungdomsholdene.

De nye ansigter får en vigtig funktion i klubben. De skal nemlig være med til at skabe en helt ny kultur.

”De skal have passion for sporten, og have en moderne tilgang til træningsmetoder i henhold til Dansk Håndbold Forbunds aldersrelaterede træning fra U10 til U18 drenge og piger. Vi skal naturligvis nok sørge for at sende dem på de kurser der gør, at de bliver klædt på til opgaven, siger Michael Driesel fra ungdomsafdelingen.

De kommende trænere og ledere skal regne med at bruge 4-6 timer om ugen på den frivillige opgave.

”Lige nu mangler vi især hjælp til vores U10 piger, men vi tager gerne imod nye folk der vil være med til at sikre alt omkring vores ungdomshold. Og vi sender løbende vores trænere og ledere på kurser arrangeret af både Dansk og Jysk Håndbold Forbund, siger Michael Driesel.

Har du fået lyst til at hjælpe til eller vil du høre mere om, så er du velkommen til at kontakte Michael på telefon 3131 0251 eller på mail dsl235399@gmail.com.

bottom of page