top of page

Så er det alvor for Damerne


Så er det alvor. Det sure træningsslid i opstarten skal omsættes til points, og søndag tager vores piger i 3. Division hul på en ny sæson. Nyoprykkede Sydals kommer forbi Gaurslund, hvor der fløjtes op klokken 15:00.

Og cheftræner Søren Jeppesen er ved godt mod.

"Da jeg jeg valgte at sige ja til at komme ”hjem” igen, havde jeg en samtale med klubikornet Sten Pinholt, om han ville være med til at bidrage i dame afd. Og hvad skulle vi gøre for at få nogle flere damespillere i gang igen. Der havde ikke været for mange de sidste par desværre.

Vi lagde en plan, og man må sige at de "unge" damer har fundet håndboldskoene frem igen.

Vi har et meget ungt hold, og pigerne har ikke en "mor" at læne sig op af når det brænder på, så det er en lang og stor udviklingsproces vi har taget hul på. Og vi er ikke der hvor vi skal være endnu, men det er jeg sikker på at vi kommer.

Derfor venter vi lidt med at melde en målsætning for sæsonen ud", siger Søren Jeppesen.

Kendskabet til søndagens modstander fra Sydals er begrænset.

"De gik ubesejret igennem deres pulje sidste sæson, og de er stærke i forsvaret. Det har ikke været let at få oplysninger på dem.

Vores plan handler om en klar spillemæssig struktur i både angreb og forsvar. Vi skal spille som et hold, vise gåpåmod og turde slippe bremsen", siger cheftræneren.

Kampen mod Sydals spilles som nævnt søndag klokken 15:00 i Gauerslund Hallen.

Vi ses.

bottom of page