top of page

Mie: Tak for støtten og blomsterne


Uheldige Mie Dyg er ved godt mod trods den alvorlige skade, der ramte Børkop-pigen under kampen mod Vejle HK torsdag aften.

- Jeg har det egentlig fint uden ret mange smerter. Men selvfølgelig er det pissetræls, og timingen er bare så uheldig. Jeg har planlagt tre ugers ferie i Brasilien til januar og en tre måneders tur til Asien et par måneder senere. Lægerne er ikke særlig optimistiske, men jeg håber på et mirakel, så jeg kan komme afsted. I hvert fald til Asien, siger Mie.

Uheldet ramte midtvejs i 2. halvleg. En voldsom tackling betød at Mie fuldstændig mistede kontrollen over sine ben, og hun ramte gulvet med voldsom kraft.

På Vejle Sygehus har lægerne konstateret at de forreste korsbånd er sprunget, de indvendige ledbånd er revet over, det samme er den udvendig meniske, og der er brud på lårbenet.

- Jeg vidste med det samme at den var helt gal. Hvis du forestiller dig at du tager fat i en karklud i begge ender, og så vrider til i hver sin retning. Sådan vil jeg beskrive fornemmelsen.

- Jeg har tidligere været igennem en korsbåndskade i det andet ben, og jeg tænkte bare at det orkede jeg bare ikke igen. Og det her er jo meget værre, siger Mie Dyg.

Der blev lynhurtigt ringet efter en ambulance, men den var mere end 40 minutter om at nå frem til Gauerslund Hallen.

- Ventetiden var ulidelig. Jeg vidste slet ikke hvad jeg skulle gøre af mig selv. Jeg ved ikke hvad de lavede, og hvorfor de var så lang tid om at nå frem med hjælp. Heldigvis var jeg omgivet af søde personer. Blandt andre min far, Sten Pinholt, Søren Madsen og Bente Højmark. De hjalp mig meget, siger Mie.

Nu venter så et besøg på Odense Universitets Hospital i næste uge.

Her skal lægerne kigge nærmere på skaderne og vurdere det videre forløb. Indtil da kan den uheldige Børkop-pige nyde de mange blomster og hilsner fra nær og fjern.

- Jeg har fået så mange blomsterbuketter. Og det er væltet ind med hilsner og støtte på telefonen, facebook og alle mulige andre steder. Alle har været så søde, og det betyder bare så meget for mig. Tak alle sammen, siger Mie Dyg.

bottom of page