top of page

Søren Jeppesen stopper som træner i Børkop HK


Søren Jeppesen stopper som træner for Børkop HK´s damer i 3. division. Søren og klubben har lavet en gensidig aftale om, at træneren stopper som træner efter denne sæson.

- Vi har valgt for begge partner at køre sæsonen færdig, hvor Søren Jeppesen og Louise Jørgensen er ved 3. div. Sten Pinholt og Søren Madsen er ved Serie 2.

- Søren fortsætter dog i klubben. Han får plads i Sponsorudvalget, og skal hjælpe med at finde trænere til ungdom med fokus på U14, U16 og evt. U18. Desuden skal Søren hjælpe med sparing til træning, fortæller formand Torben Iversen.

- Børkop HK vil gerne sige stor tak for din træning af damerne og ikke mindst din store arbejdsindsat i Sponsorudvalget, mange tak for det. Vi er glade for at Søren vil fortsætte i klubben, og dele ud af sine erfaringer, siger Torben Iversen.

bottom of page