top of page

U10 pigerne trækker sig - vigtig sejr til 3. Divisionsdamerne


Foråret er ved at indfinde sig i landet og dermed er de forskellige turneringer også ved at nærme sig afslutningen på en lang sæson.

Vi lægger desværre ud med den kedelige nyhed hos U10 pigerne, da der pga. mange afbud til lørdagens matcher og næste weekends kampe, så har Børkop HK været nødsaget til at tage den triste beslutning at trække holdet fra turneringen.

I stedet for forsøges der at lave træningskampe i pigernes træningstid så de kan komme til at spille et par kampe mere inden sæsonen slutter helt.

U9 drenge var også ramt af en del afbud op til dagens kampe pga. sygdom og skader og flere drenge fra U8 holdet blev tilkaldt til at hjælpe med de sidste kampe i U9 puljen.

Trods god indsats i kampene mod Team NØS og Sydals, måtte drengene indkassere to nederlag til kontoen.

U12 drenge AA var en tur i Ribe hvor Børkop HK mødte mere modstand end forventet. Men det endte dog med en 18-17 sejr til AA-drengene. Det var to vigtige point på kontoen hvis Børkop skal have en chance for at vinde deres pulje som i øjeblikket føres an af Fredericia HK.

U12 piger havde begge hold i aktion søndag. U12 pige B var på besøg i Erritsø og kørte hjem igen med en sejr i bagagen. Desværre gik det ikke helt så godt for 4+1 holdet trods hjemmebane i Gauerslund. Et nederlag og en uafgjort fik pigerne ud af dagens anstrengelser.

U14 pige A har til gengæld kurs mod et rigtigt flot resultat i deres pulje.

Dagens kamp mod Søndermarkens HK blev vundet med 15-13 og dermed har pigerne, som trænes af Trine Mosegård Jensen og Mia Jørgensen, gode chancer for at ende på førstepladsen i puljen. Det kræver dog at resultaterne flasker sig i de sidste kampe mod Firehøje og Skibet.

U14 pige B havde knap så meget held i afslutningerne lørdag da de på udebane tabte 9-15 til Hover. Men trods alt en fin indsats mod puljens tophold.

U16 drenge A fik heller ikke det store ud af deres kamp mod håndboldgiganten Kolding IF. Med nederlaget på 20-24 er drengene nu nede på næstsidstepladsen i puljen.

Men det skal nævnes at der kun er 3 point op til andenpladsen. Det vidner trods alt om en tæt pulje hvor alle kan slå alle. Vi ønsker U16 drenge god vind i de sidste kampe.

Endelig skal vi have med, at vores 3. Divisionsdamer hentede en vigtig og flot sejr i Vamdrup: pigerne kørte hjem med en sejr på 19-18 i bagagerummet.

Du finder et overblik over weekendens resultater her

bottom of page