top of page

Børkop HK søger ungdomstrænere


Børkop HK søger trænere til den kommende sæson i ungdomsafdelingen.

Er du håndboldinteresseret og har lyst til at prøve kræfter med trænergerningen så har du mulighed for at blive træner for et af vores ungdomshold da vi i øjeblikket mangler trænere til flere af vores ungdomshold i næste sæson.

Det drejer sig primært om U10/U12 piger og U18 drenge som pt. står uden træner efter sommerferien.

Børkop HK kører med hold lige fra de helt små ved Trille Trolde op til U18 drenge fra næste sæson. Der er flere hold som allerede har trænerteamet klar, men vi kan sagtens bruge flere hjælpetrænere til de enkelte hold.

Kontakt endelig klubben hvis du har et ønske om at træne eller hjælpe til ved en bestemt årgang.

Der er ingen krav til uddannelse men Børkop HK tilbyder at sende vores frivillige trænere og ledere på kurser som er relevante til lige netop den årgang man ønsker at træne og hjælpe til hos.

Har dette din interesse eller kender du nogen som har lyst og tid, kan du til enhver tid kontakte Børkop HK´s formand, Torben Iversen, på borkopformand@gmail.com eller Martin Harbo fra ungdomsudvalget på borkophkungdom@gmail.com.

bottom of page