top of page

Børkop HK vært for JM for U12 drenge


Lørdag d. 16 april har Børkop HK fået fornøjelsen at afholde de Jyske Mesterskaber for U12 drenge.

Dermed får Gauerslundhallen fornemt besøg af 5 af Jyllands bedste U12 drenge mandskaber som sættes i stævne mod hinanden.

Vi kan derfor forvente besøg af bl.a ØBG Silkeborg som af mange betegnes som et af de mest talentfulde drengehold i gennem de senere år, og som er storfavorit til at vinde det uofficielle DM for U12 drenge.

Vi har som bekendt også et rigtigt stærkt U12 drenge hold, som er med i toppen af deres AA-pulje. Men som det ser ud i øjeblikket skal vi håbe på at Børkop slår Fredericia HK, samt at Fredericia sætter min. 1 point til i de resterende kampe, for at vi kan få vores dygtige U12 drenge med den 16 april.

Vi krydser fingre for at det lykkedes.

Den - forhåbentlig - afgørende kamp mod Fredericia spilles i Gauerslund Hallen d. 10 april.

bottom of page