top of page

U10 på weekendlejr - pigerne tæt på den store triumf!

Som de første hold var vores U10 børn afsted til sæsonens store højdepunkt. Overnatningsstævnet som afslutning på en lang sæson.

Vi har modtaget denne rapport fra U10 trænerteamet.

Sent fredag eftermiddag var en flok spændte piger og drenge mødt op på Englystskolens parkeringsplads, klar til at sætte kurs mod Gråsten i Sønderjylland hvor pigerne og drengene deltog med et hold hver.

Og der skulle ikke gå lang tid før turens første højdepunkt satte sit præg på weekenden. Efter 10 minutters kørsel holdt bilerne stille igen da en bilulykke ved Kolding var årsag til at der var kø på motorvejen da bilkortegen nåede til Taulov.

Efter en times tid kom vi endelig afsted igen og så gik det ellers sydpå med humøret i top.

Så var der ellers lagt op til masser af sjov og ballade da vi ankom til Gråsten Skole, hvor vi skulle overnatte.

Der skulle den første sproglige barriere, af flere, stå sin prøve. Som bekendt snakkes der med en lidt anden dialekt i det sønderjyske, men det skulle nogle af pigerne lige vænne sig til da de blev mødt af en vaskeægte sønderjyde som venligt bød os velkommen. Og så var det ellers op i lokalerne og pumpe madrasser op og få pakket ud.

Så gik resten af aftenen ellers med aftensmad og hyggeligt samvær.

Efter en god nats søvn stod den på en god omgang morgenmad inden pigerne og drengene steg ind i busserne og blev transporteret ud i hallerne hvor der skulle spilles en masse kampe.

Både piger og drenge spillede sig i A-semifinalen efter mange spændende kampe i løbet af lørdagen, og så var det ellers tilbage til skolen og slappe lidt af inden aftenmaden og den store diskoteksfest for alle deltagende hold.

For de voksnes vedkommende var der håndboldlandskamp og efterfølgende ledertræf på programmet indtil sengetid. Allerede kl. 22.30 var de fleste børn så trætte at soveposen blev lynet op, og kort efter var vi alle faldet til ro. Det var også nødvendigt da vi skulle tidligt op søndag morgen og begynde at pakke sammen ved syv tiden.

Søndag - Gameday !

Sidste dag startede som det plejer ved disse stævner. Vækning, morgenmad, oprydning, pakning af bagage og ud i bilerne og busserne, afsted til finalekampene.

Drengene lagde ud med at spille semifinale mod Harlev IK.

Efter taktikmøde og opvarmning var det en flok tændte drenge som gik på banen i forsøget på at nå finalen. Men desværre for holdets vedkommende stod de overfor en stærkt spillende målmand i modstandernes mål som næsten tog alt hvad der kom i nærheden af ham.

Trods mange ihærdige forsøg på at passere ham, ville bolden simpelthen ikke ind. Og så er det ikke nemt at vinde en håndboldkamp.

Semifinalen blev endestationen for drengene som forståeligt nok var meget skuffede, men trods alt havde spillet en god turnering.

Så var det pigernes tur til at spille semifinale. Og efter 2 x 11 minutter var det syv glade piger som dansede sejrsdans inde på banen efter en semifinalesejr over Harlev IK efter en fantastisk indsats hvor sejren endegyldigt blev sikret i de sidste minutter. De fik dog kun lov til at fejre sejren i kort tid, da finalen skulle spilles kort tid efter.

Endnu engang var det et hold fra Harlev IK som pigerne stod overfor. Pigerne havde i forvejen mødt finalemodstanderen en gang før i stævnet hvor pigerne tabte stort.

Men vores tøser rystede nerverne af sig og formåede at spille lige op med modstanderne, som dog i de sidste 5 minutter trak fra og sikrede sig sejren.

Pigerne var naturligvis skuffede lige efter kampen men fik hurtigt humøret tilbage da præmieoverrækkelsen var overstået og så stod den ellers på mange kram og highfives fra alle forældre til børnene som havde taget turen til Gråsten for at heppe på holdene.

Vi vil fra trænerteamet sige rigtig mange tak for støtten og tak for en fantastisk weekend med børnene.

Sabine, Annette, Peter og Martin

bottom of page