top of page

Superflot sæsonafslutning i Gauerslund Hallen


Så fik vi overstået sæsonens sidste turneringskampe i Gauerslundhallen.

Og det endte med lutter sejre til hjemmeholdene. 5 kampe og 5 sejre. Godt gået !!

Vi tager en hurtig gennemgang og lægger ud hos herrerne som lørdag havde besøg af topholdet Folding-Brørup HK, som inden dagens kamp havde sikret sig puljens førsteplads.

Herrerne formåede at vinde en tæt kamp med 19-17 og dermed ender Børkop på en fornem tredjeplads i puljen.

Søndag eftermiddag lagde U14 Pige B som det første hold, ud med at besejre Egtved 18-10 og hoppede op på en samlet andenplads. Stort tillykke til pigerne skal det lyde herfra.

U12 drenge AA (foto) vandt en meget velspillet og dramatisk kamp mod Fredericia HK med 17-15, og dermed endte drengene og dagens modstander med samme antal point i puljen.

Desværre har Fredericia HK en bedre indbyrdes målscore og vinder puljen foran Børkop HK.

Men trods alt en flot præstation af vores U12 drenge at ende på en andenplads i AA-rækken.

U16 drenge fik langt om længe ram på, ja vi kan godt kalde dem lidt ærkerivaler, Fredericia/Trelde for første gang i to sæsoner. Med en fantastisk flot holdpræstation fik U16 drenge en fornem afslutning med en sejr på 20-18. Godt gået, drenge!

Til sidst fik vi en målfest som var sæsonafslutningen værdig. Et særdeles veloplagt Serie 2 dame mandskab, lod ikke Ammitsbøl få et ben til jorden. En storsejr på hele 36-10 blev resultatet ved sidste fløjt. Årets formentligt største sejr i den sidste kamp. Det kan vi li´.

Turneringerne er hermed overstået for denne sæson men flere af ungdomsholdene har stadig afslutningsstævner og andre aktiviteter som skal overståes.

U14 Pige A spiller om kredsmesterskabet d. 16 april

U12 piger og drenge til VGIF Cup i Vissenbjerg d. 22-24 april

U16 drenge til Grænse Cup i Bov d. 15-17 april

U10 drenge til Beachhåndbold 21 maj

U8 til Fængselscup i Horsens d. 28 maj

U14 piger til Partille Cup i Sverige d. 4-9 juli

Vi opfordrer alle ungdomsholdene til at sende billeder og referater fra stævnerne til redaktionen på borkophk@gmail.com så vi kan få lidt læsestof på hjemmesiden.

bottom of page