top of page

Favoritsejr ved flot JM-stævne i Gauerslund Hallen


Ladi ladi ladi ladioo...ladioo...ladioo-o-o...

De kendte håndboldmelodier drønede derudaf for fuld udblæsning ved de Jyske Mesterskaber for U12 drenge i løbet af lørdagen i hallen. Fem veloplagte hold var sat i stævne mod hinanden, og der blev spillet en gang håndbold på et meget højt niveau for alle de fremmødte tilskuere.

Vores naboer fra Fredericia HK ramte dagen helt perfekt og med to flotte sejre i indledende pulje, var holdet klar til finalen mod storfavoritterne ØBG Silkeborg, som sikrede sig adgang relativt ubesværet i deres indledende pulje.

Det var fuld skrue på fra kampens start og Fredericia formåede at presse Silkeborg-holdet i store dele af første halvleg, inden favoritterne begyndte at trække fra inden pausen.

Efter pausen spillede ØBG simpelthen et niveau højere på alle områder og med en samlet 19-9 sejr blev ØBG Silkeborg vinder af JM for U12 drenge 2015/16.

Til gengæld var der guld til Fredericia-fansene udenfor banen - de sørgede dagen igennem for en fed stemning i hallen.

Dermed blev dagen en stor succes for Børkop HK, da der er mange ting som skal falde på plads ved disse store begivenheder.

Vi siger mange tak til Flemming Madsen (speaker), Henning Borbjerg (tidtagerbord), Torben Iversen (som på et tidspunkt fik kasketten på og bortviste en tilskuer), Søren Madsen (fotograf) og Martin Harbo som stævneleder, sørgede for at alt fungerede som det skulle.

En stor tak og hilsen vil vi også gerne sende til Fredericia HK som bidrog med en fantastisk stemning og ikke mindst, en masse larm på lægterne :)

Efterfølgende er vi allerede blevet rost til skyerne fra de deltagende hold, spillere, trænere og forældre for afviklingen af dagens begivenhed. Mange tak !!

JHF var til stede under stævnet og herfra lød det at det var en fantastisk oplevelse at se en klub gøre så meget for at give alle deltagende spillere, ledere og forældre en superfed oplevelse, selvom man ikke havde sit eget hold med.

Vi siger rigtig mange tak for de dejlige ord og håber at vi engang i fremtiden igen for lov at afholde en større begivenhed i Gauerslund Hallen.

Hvem ved? Måske kommer muligheden allerede i næste sæson....

Der er i øvrigt flere fotos fra stævnet på vores facebookside.

bottom of page