top of page

Børkop-Brejning Idrætscenter på vej


Idrætsfaciliteterne i Børkop-området er håbløse.

I håndboldklubben er vi ofte nødt til at sende hold til træning et pænt stykke væk fra Gauerslund Hallen, men en gruppe har i et stykke tid arbejdet på at gøre noget ved problemet.

Med håndboldformand Torben Iversen og bestyrelsesmedlem Carl Harbo i spidsen arbejdes der på at skabe Børkop-Brejning Idrætscenter. - Gauerslundhallen er alt for lille. Det er slidt ned og slet ikke opdateret, siger Carl Harbo til Vejle Amts Folkeblad. - Skolereformen har presset fritidsaktiviteterne ud af hallerne, vi har en stor tilvækst i området, og det gør, at der er ramaskrig, når vi skal planlægge haltider. Vi har mange hold, der ikke bliver oprettet, og der er mange ting, der ikke kan lade sig gøre, da vi ikke har plads til det, fortsætter Carl Harbo.

Men et nyt idrætscenter skal tilgodese alle foreninger, alle idrætsudøvere og hele området.

Det skal være et center for alle, og derfor håber de også at få opbakning fra alle foreninger.

Du kan læse mere om de spændende planer ved at trykke her.

bottom of page