top of page

Farvel til en stor personlighed

Torsdag aften blev officielt den sidste arbejdsdag da Annette Foged i forbindelse med den årlige generalforsamling, efter over 40 år som frivillig uden pauser, takkede af. Med blomster og gaver, overrakt af Leif Egon Pedersen fra Børkop HK´s hovedsponsor Banko, fik den nuværende bestyrelse i Børkop HK og med en lille tale fra Torben Iversen taget afsked med en person som igennem de sidste fire årtier har sat sit store præg på mange af begivenhederne i Børkop HK. Vi vil i den forbindelse kort fortælle lidt om Annette Foged og hendes indsats i klubben gennem årene.

Omkring 1975 startede Annette som spiller i Gauerslund IF som klubben hed dengang, og senere hen Gauerslund HK. Kort tid efter startede hun så trænerkarrieren med mini-mini håndbold (U6 i dag) og senere de lidt ældre hold. Og hun fortsatte med trænergerningen helt hen til nuværende sæson.

Udover den daglige træning med diverse hold har Annette også været en stor drivkraft bag håndboldskolerne som klubben har afholdt gennem mange år. Den første helt tilbage i 1995 hvor hun sammen med Lillian Christensen stod for at arrangere den første håndboldskole i privat regi inden DHF kom indover senere hen.

Annette Foged har også bidraget med en stor aktiv indsats i bestyrelsen, hvor hun gennem mange år har været et fast medlem indtil for nogle år siden trådte tilbage og overlod pladsen til anden side.

Tilbage i 2004 blev Annette Foged fejret i klubben og gjort til æresmedlem af Børkop HK.

Få år senere i 2007 fik Annette tilkendt endnu en hædersbevisning som "Årets Kreds 8´er" for hendes store indsats for bl.a. at fremme børnehåndbolden i en periode hvor håndbolden var i stor fremgang blandt de yngste.

Annette Foged har igennem mange år også haft en sideløbende rolle i Kreds 8, hvor hun har deltaget aktivt i mange aktiviter som repræsentant for kredsen, heriblandt som stævneleder ved diverse børnestævner og senere hen Totalstævnerne som det hedder i dag.

40 år i en og samme forening. Dem findes der ikke mange af.

Vi ønsker Annette al mulig held og lykke i årene fremover.

bottom of page