top of page

Fornem afslutning på sæsonen


Så blev der definitivt lukket ned for sæsonens sidste begivenheder med klubbens yngste spilleres deltagelse i Fængselscup i Horsens i denne weekend. Vores dygtige U8 børn deltog lørdag i et meget vellykket U8 stævne på græsbanerne rundt om det gamle Horsens Statsfængsel og kom hjem med de helt store guldmedaljer.

data:image/gif;base64,R0lGdata:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAPABAP///wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw==ODlhAQABAPABAP///wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw==

Dejligt at se så stor en opbakning fra alle børnene, forældre samt trænere så sent på sæsonen. Superfedt at så mange børn stadig vil spille håndbold så sent hen på sæsonen!!!

Det var en succes som der højst sandsynligt gentages næste år og der var da også rosende ord fra stævneleder Mette Fugl Borgsmidt, som var rigtig glad for at se Børkop HK´s deltagelse. Nogle husker måske Mette fra gamle dage da hun tidligere har spillet for Gauerslund HK gennem flere år.

Dermed lukker vi ned for sæsonen 2015/16 som har budt på mange højdepunkter på det sportslige plan.

Vi glæder os dog allerede nu til næste sæson hvor vi bl.a. allerede nu forventer at have hold i U14 drenge som vi ikke havde i år. Og vi fortsætter med U16 drenge håndbold hvor det pt. ser ud til at lykkedes endnu engang med at samle et hold drenge. På seniorsiden kan vi som bekendt endnu en sæson byde velkommen til 3.divisions håndbold på damesiden.

Sidst men ikke mindst har Carl Harbo og Torben Iversen fra bestyrelsen arbejdet benhårdt gennem det sidste års tid i en arbejdsgruppe, sammen med flere personer fra de andre store foreninger, omkring projektet med at få udvidet idrætsfaciliteterne med tilbygning af en hal mere da der er hårdt brug for det. Vi glæder os til at høre mere om det store, spændende projekt når vi kommer over på den anden side af sommerferien.

Træningstider for den kommende sæson forventes at komme op her på siden i løbet af juli måned.

God sommer til alle !

bottom of page