top of page

Randers og Odense tester formen i Børkop


Torsdag aften klokken 18:00 kan du på tætteste hold opleve et par af de mest spændende hold i damernes bedste håndboldrække på tætteste hold: Randers HK og Odense HC har nemlig sagt ja til at spille træningskamp i Gauerslund Hallen.

Der er gratis adgang.

Den tidligere landstræner Jan Pytlich har overtaget trænertaburetten i Odense, og klubben ligger ikke skjul på, at man har store ambitioner.

- Målet i år er en plads i DM-slutspillet. Og så skal vi have bygget en klub og et hold op, som kan være en del af kvindehåndbold-toppen de næste mange år, fortæller Jan Pytlich over telefonen. Pytlich må undvære sine to brasilianske landsholdsspillere, der er til OL i Rio.

- Men vi kommer f.eks. med de tidligere landsholdsspiller Kamilla Kristensen og Susan Thorsgaard. Og så kan jeg også nævne 19-årige Althea Reinhardt, der fornylig blev kåret til verdens bedste keeper i hendes aldersklasse, siger Jan Pytlich.

På Randers-bænken sidder en anden af de helt store træner profiler i dansk kvindehåndbold; nemlig Ryan Zinglersen.

Randers har blandt andre de danske landsholdsprofiler Maria Fisker og Camilla Dalby i truppen i den kommende sæson. Og så har Randers hentet den norske profil Mari Molid i sommerpausen.

Der er gratis adgang til kampen i Gauerslund Hallen på torsdag klokken 18:00. Men hvorfor har de to klubber valgt at spille en træningskamp netop her.

- Jeg kender området og hallen fra min tid som landstræner. Jeg har har altid følt mig velkommen her, så jeg tog kontakt til Børkop HK for at høre, om man var med på det. Og det var man heldigvis, så vi glæder os til at komme forbi. Vi håber, at der kommer nogle folk i hallen, siger Jan Pytlich.

Den tidligere landstræner lover i øvrigt, at der vil være mulighed for at få en autograf eller fem med hjem.

Der er som sagt gratis adgang.

bottom of page