top of page

Så starter sæsonen for de helt små

Torsdag 1. september byder vi velkommen til U6 og U8 i Gauerslundhallen kl. 17.00-18.00. Endnu en lang sæson starter for de håndboldinteresserede børn som forhåbentligt vil byde på mange sjove oplevelser.

Sæsonen indeholder også kampe, da der planlægges at deltage i de fleste Totalstævner som allerede er fastsat.

Børkop HK har fået tildelt et Totalstævne d.14 januar 2017 og vi glæder os til at byde alle de andre klubber i området velkommen.

Søndag 4. september starter vi endnu engang op med det populære trille trolle hold kl. 9.00-10.00 i Englysthallen. Flere personer fra Børkop HK vil stå klar til at modtage alle børnene og forældre som måtte komme. Tag gerne familiemedlemmer med så børnene kan få en rigtig god oplevelse,

Vi glæder os til at se jer !

bottom of page