top of page

Sylvia er ny træner for U14-Pigerne


Sylvia Petersen Jakobsen er ny træner for vores U14-Piger.

33-årige Sylvia har selv spillet håndbold i en del år. Hun startede som 8-årig i Flensborg, inden familien flyttede til Danmark 4 år senere.

- Jeg spillede så i en lille sønderjysk klub, JB75. Men jeg har en hel del med i bagagen, som jeg glæder mig til at videregive til pigerne. I min træning vil det være alfa og omega, at pigerne synes, at det er sjovt og fedt at gå til håndbold. At de møder op med et smil, og er motiverede til at være en del af fællesskab, hvor man kan grine og have det sjovt sammen. Men også et fællesskab hvor man møder op til til tiden, og hvor man er klar til at give sit bedste, siger Sylvia. Hun fortsætter:

- Det jeg også kommer til at vægte meget i min træning er den gensidige respekt. Den gensidige repekt mellem mig og pigerne, men absolut også forældre og træner imellem. Jeg er en utrolig åben person, som altid er villig til at tage sig tid til en snak. Derfor vil jeg opfordre både spillerne og forældrene om at komme til mig, hvis der skulle være noget de synes vi skal tage en snak om.

Privat bor Sylvia i Gauerslund sammen med sin mand Kim, og sine tre børn: Vanessa på snart 15, Patrick på 13 og Liam Ole på fire år.

Til dagligt arbejder klubbens nye træner som design-ingeniør hos Siemens Wind Power i Brande.

- Jeg ser frem til en kanon sæson med pigerne og forældrene. Mange hyggelige stunder. Gode træningstimer. Og helt fantastiske kampe med super opbakning fra U14´s familie og venner, siger Sylvia.

bottom of page