top of page

Så starter sæsonen snart for alvor


En spændende uge er i vente for mange af Børkop HK´s medlemmer. Vi er snart for alvor i gang med håndboldsæsonen og Jyllandsserie herrer ligger ud med pokalkamp tirsdag aften hvor Ejstrup/Hærvejen, ligeledes fra Jyllandsserie, gæster Gauerslundhallen kl. 19.15.

Onsdag aften er der lokalopgør i 3.division damer, da Fredericia HK byder damerne fra Børkop HK velkommen til sæsonpremieren som spilles kl. 20.00 i thansen.dk Arena 2 i Fredericia Idrætscenter. Der er hos damerne skiftet ud på trænerbænken op til denne sæson, hvor Søren Madsen og Sten Pinholt har overtaget roret.

Og i weekenden er der lagt op til nogle fantastiske oplevelser for mange af vores ungdomshold. Omkring 65 børn og unge

tager til overnatningsstævner forskellige steder i landet.

U10 drenge og piger og U16 drenge deltager i Jolly Cup.

U14 drenge tager til SUS Spar Nord Cup.

Og U14 piger deltager med to hold i Nordeafonden Cup som afvikles i Ikast.

Vi er med på sidelinjen gennem hele weekenden og opdaterer løbende resultater på vores Facebookside.

Held og lykke til alle !!!

bottom of page