top of page

Spændende dag overstået. Serie 2 damer med kurs mod oprykning


Søndagen er overstået og en masse interessante kampe er blevet afviklet. Vi starter i dag hos U16 drenge som i formiddags var på besøg i Kolding. Et tæt opgør endte med en sejr på 19-17 og placerer U16 holdet på en andenplads i puljen efter Taulov-Skærbæk. Netop Taulov-Skærbæk er modstanderen næste søndag i en kamp om direkte oprykning til 2.division.

U14 drengenes topopgør mod Nr. Bjært endte i remis og det er stadig status quo i deres pulje. Børkop ligger bedst placeret og kan med sejre i de sidste to kampe sikre sig oprykningen til 2. division. Nu venter der drengene en længere pause inden de sidste kampe spilles i december måned.

Serie 2 damer har sat kursen mod oprykning til Serie 1. Det skete efter dagens topopgør hvor Taulov-Skærbæk blev besejret 21-20 og dermed kan damerne nu selv bestemme om den står på Serie 1 i foråret. Det kræver dog stadig at de sidste kampe vindes men da Taulov-Skærbæk er nærmeste konkurrent til førstepladsen, og med Børkop som bedst indbyrdes efter to spillede kampe, så ser det rigtig fornuftigt ud lige nu.

3.divisions damer var også i aktion mod puljens absolutte bundprop Ensted IF, og det blev til to point mere til kontoen med en sejr på 19-17.

Til sidst var U14 pige B også en tur i Nr. Bjært, men topholdet var en for stor mundfuld for pigerne da nederlaget ved slutfløjtet lød på 5-17 til modstanderne.

bottom of page