top of page

Fantastisk søndag i hallen

For anden dag i træk var der gang i den i Gauerslundhallen. Med masser af dramatik på den ene eller anden måde var med til at give tilskuerne en masse underholdning dagen i gennem.

Vi starter med dagens første kamp hvor U16 drenge vandt en spændende kamp mod Taulov-Skærbæk. Kampen var især vigtig da det gjaldt førstepladsen som giver direkte oprykning til 2.division i foråret og Børkop var tvunget til at vinde med 4 mål hvis de skulle bytte plads med Taulov i tabellen. Man of the Match må tilskrives Mathias Rodam Johansen som var helt ustyrlig i kampens sidste 10 minutter. 11 rene mål i alt, det sidste fra 14 meters afstand få sekunder før tid, var stærkt medvirkende til at drengene vandt 27-21. Dermed er det op til Børkop selv i de resterende kampe at afgøre om den står på 2.division efter juleferien.

Så var det 3.divisionsdamernes tur til at fortsætte underholdningen. Dagens kamp mod Vamdrup IF var et opgør om 2 vigtige point til regnskabet. Damerne lagde bedst ud fra start og en stor holdindsats hele vejen rundt betød at Børkop kunne gå til pause med en velfortjent føring. Modstanderne fra Vamdrup kom dog bedst ud af starthullerne i anden halvleg og indhentede Børkops føring. Men så viste damerne igen formatet og trak fra Vamdrup, og så betød det ikke det helt store at gæsterne i kampens døende minutter fik reduceret med et par mål.

Børkop vinder med 23-21 og har nu skabt et fornuftigt hul ned til de nederste i tabellen.

Kampen i Jyllandsserie herrer mellem Børkop og Saxburg/Bylderup blev sat i gang, selvom modstanderne var ramt af uheld op til kampstart, da flere af holdets spillere var forsinket og ikke var nået frem inden kampen blev fløjtet i gang. Men den fordel blev desværre ikke udnyttet til Børkops fordel. Gennem de første 30 minutter var det unge sønderyske hold ganske enkelt hurtigere på fødderne. I anden halvleg fik Børkop svaret tilbage men i sidste ende måtte herrerne give fortabt overfor deres velspillende modstandere. Nu skal der i stedet for ses fremad mod to afgørende kampe mod Vejle og Fredericia hvor der skal point ind på kontoen i forsøget på at komme væk fra nedrykningspladsen som Børkop i øjeblikket indtager.

Serie 2 damer fortsætter derimod med storspillet da Firehøje i dagens sidste kamp blev sendt hjem med en øretæve på 29-9. Med kun to kampe tilbage skal damerne kun bruge et enkelt point for at sikre sig oprykning til Serie 1. Så det ser mere eller mindre rigtig fornuftigt ud nu.

Dermed slut for en fremragende håndboldweekend. Vi glæder os allerede til de næste kampe.

bottom of page