top of page

En weekend på godt og ondt


Endnu en weekend er overstået med mange positive ting at skrive om, men desværre også knap så spændende beretninger fra weekendens begivenheder. Vi vælger at starte hos vores yngste spillere hos U6, som var afsted lørdag formiddag til Totalstævnet som blev afholdt i Nr. Bjært. Det blev til masser af sjove oplevelser og flotte præstationer over hele linjen og 5 glade og

Derefter overtog U8 scenen som med to fremragende, tempofyldte kampe også kunne være fuldt tilfredse med dagens indsats. Allerede næste uge går det løs igen i Vejen hvor årets U8 julestævne løber af stablen. Her deltager Børkop igen med flere hold igen.

U10 piger var søndag formiddag i aktion og her blev det til et nederlag til topholdet Nr. Bjært i den første kamp. Til gengæld kom der to point til kontoen da det efter en tæt kamp mod Trelde, blev til en sejr på 5-4.

Dagens mest interessante nyhed var at Serie 2 damer uden kamp, sikrede sig oprykning til Serie 1 til foråret. Et stort tillykke skal det lyde herfra.

Desværre gik det knap så godt for vores U16 drenge i det sene søndagsopgør mod Vamdrup. Et meget ærgerligt nederlag på 16-17 betyder nu at Børkop skal håbe på hjælp fra anden side, hvis de skal kvalificere sig til 2. division i foråret.

Jyllandsserie herre tabte for femte gang i træk, da Børkop blev sendt hjem fra Esbjerg med et ti-måls nederlag på 21-31. Nu venter der to uhyre vigtige opgør i bestræbelserne for at undgå nedrykning, som Børkop i øjeblikket ligger til.

bottom of page