top of page

Herrerne taber stort drama til Fredericia

Søndag eftermiddag bød på et dramatisk opgør i Jyllandsserien hvor gæsterne fra Fredericia HK trak det længste strå og vandt med 33-27 over Børkop. Det startede ellers ganske glimrende i kampens første fase på trods af at Fredericia fra start valgte at mandsopdække Børkops stærke bagspiller, Simon Holst. Den nytilkomne playmaker Mikkel Møller fik sat spillet godt op så Børkop var oppe på 9-5 halvvejs inde i første halvleg. Derefter valgte gæsterne at sende Mikkel Møller ud af kampen med endnu en mandsopdækning og langsomt fik Fredericia kontakt igen efter de første 30 minutter.

Anden halvleg blev ligeså tæt som forventet. Begge hold skiftedes til at tage føringer indtil Fredericia trak fra i kampens slutfase. Nogle tvivlsomme kendelser mod Børkop bragte midlertidigt sindene i kog blandt flere tilskuere, og medførte bl.a en bortvisning. Men lige lidt hjalp det. Børkop taber det vigtige opgør og er dermed presset til at vinde den sidste kamp mod Vejle hvis holdet fortsat skal være at finde i Jyllandsserien i foråret. Kampen spilles i Vejle på torsdag kl. 20.15 i DGI-Huset.

Og så er det tid til en gennemgang af de øvrige hold som har været i kamp i weekenden. Vi starter hos de yngste fra U8, som melder tilbage om en rigtig god tur til Vejen Idrætscenter hvor året julestævne blev afviklet. En flok glade og trætte børn fik bagefter kampene overrakt en julegave, da julemanden kom på besøg efter de sidste kampe var spillet. Nu venter der en julepause inden næste stævne som skal afvikles i hjemme i Gauerslundhallen midt i januar.

U10 pige C fik en flot afslutning på deres sæson da de med sejre i begge kampe over henholdsvis Taulov-Skærbæk og Trelde, sikrede sig en flot 3.plads i puljen. I forårsturneringen deltager U10 piger med 2 hold da der har været stor succes med at få nye spillere til holdet i efteråret.

U10 drenge C, som her ses under opvarmningen inden den første kamp, endte med at tabe begge kampe lørdag formiddag. Trods flot spil og flere mål, går de til sidst ned mod Fredericia som vinder 9-6. Anden kamp mod Søndermarken blev ikke den store spillemæssige oplevelse og Børkop blev sendt hjem med et 3-11 nederlag.

U10 drenge A viste stor fremgang spillemæssigt da de søndag mødte det stærke U10 hold fra Bov IF. Men det var ikke dagen hvor Børkop havde de berømte marginaler med sig. Hele 8 skud på stolperne og mange andre store chancer blev misbrugt på den velspillende Bov-målmand hvis ikke stolperne stod i vejen. Et ærgerligt nederlag på 4-12 ændrer ikke ved den spillemæssige præstation hvor drengene i store dele af kampen gav modstanderne kamp til stregen. Dagens andet opgør mod Haderslev skulle spilles direkte bagefter den første kamp. Det kunne ses på spillet, og et træt Børkop hold måtte gå fra banen med et 9-12 nederlag.

U14 pige A lagde ud med den første kamp søndag i hallen hvor Kolding IF kom på besøg. Desværre blev det atter et nederlag for pigerne som frister en tilværelse i bunden i af deres pulje. 7-12 endte opgøret med og med en enkelt kamp tilbage inden pausen krydser vi naturligvis fingre for at pigerne kan slutte efteråret af med en god præstation næste søndag.

U14 drenge A tog et afgørende skridt mod oprykning til foråret med en 17-15 sejr over Bramdrupdam søndag. Nu venter der et brag af en kamp mod Kolding KFUM på tirsdag i Gauerslundhallen hvor Børkop med mindst uafgjort kan sikre sig adgang til 2.division. Vi kan garantere at der vil blive underholdning for alle pengene. Kampen sættes i gang kl. 18.00.

Som det sidste hold tog 3.divisions damer i mod TPI-Odense 2. Cifrene 21-28 til gæsterne efter 60 minutter betyder at damerne ligger placeret i nederste halvdel men med et pænt forspring til nedrykningspladserne. Der venter nu et sidste opgør inden julepausen næste lørdag mod Ollerup/Skerninge. En sejr her vil lune gevaldigt på kontoen. Vi håber på det lykkedes.

bottom of page