top of page

U8 storhyggede i Vejen


Nogen gange kan man som voksen godt glemme, hvorfor man egentlig startede med at spille håndbold. Alt kan gå hen og drukne lidt i resultater, men de fleste startede vel primært for at have det sjovt og bevæge sig i fritiden.

Det var der en mulighed for at blive mindet om, hvis man var med vores U8-hold i Vejen i weekenden.

Her tæller man ikke mål, og det var tydeligt, at de små håndboldspillere hyggede sig ... og nå ja ... så spillede de i øvrigt rigtig godt, og fremskridtene på banen er til at få øje på. Og så kom julemanden såmænd forbi med en gave til alle.

Kampene bød på masser af tempo og godt spil. Og hvis nogen interesserer sig for det - man tæller jo ikke mål - så lavede Børkop HK vist lidt flere end de andre. Men det taler vi ikke om ...

bottom of page