top of page

U14 og U16 drenge klar til divisionsrækkerne

En fremragende aften er veloverstået. Både U14 og U16 drenge har kvalificeret sig til ungdomsdivisions rækkerne i foråret efter sejre over aftenens modstandere fra Kolding KFUM.

U14 drenge lagde ud med et spændende og lige opgør som først blev afgjort i kampens sidste minutter. Kolding KFUM kunne dog alligevel være indsatsen bekendt da gæsterne i store dele af kampen var lige i hælene på Børkop. Men det blev Børkop som trak sig som sejrherre i det spændende opgør. Kampen endte 15-14.

U16 drenge var tvunget til at vinde for at sikre sig den adgangsgivende førsteplads i puljen. Men det hele blev sat på plads fra kampens start da Kolding KFUM blev løbet over ende fra første fløjt. 8-1 efter små 10 minutter og der var simpelthen klasseforskel på de to hold gennem hele kampen. 33-12 blev slutcifrene til U16 holdet.

Stort tillykke til begge hold !

bottom of page