top of page

God start for børneholdene

Anden halvdel af sæsonen er i fuld gang og alle klubbens hold har været i aktion de seneste ugers tid. Vi bringer her en oversigt over hvordan det er gået de forskellige børnehold indtil videre i starten. Vi runder resten af ungdommen og senior senere i dag.

U6/U8 holdene var sidste lørdag i kamp da årets første Totalstævne blev afviklet i Gauerslundhallen. Hele 4 hold kunne Børkop HK mønstre denne gang, hvilket U8 årgangens trænerteam, Julie Møller og Martin Harbo, var glade for at der havde været stor opbakning fra så mange børn denne gang. De første hold som startede var klubben U6 og U7 (billede) spillere som gav den gas under begge deres kampe med mange flotte scoringer til begge hold. Derefter var det to U8 hold som overtog scenen med gode præstationer på begge hold. En overordnet god dag for vores yngste børn. Stævnet i Gauerslund varede lige fra kl. 10 om morgenen til 17.30 og med omkring 700 børn og voksne fra andre klubber, som havde lagt vejen forbi hallen i løbet af lørdagen, var det et vellykket arrangement.

Børkop HK´s U10 piger har grundet stor tilgang i løbet af efteråret tilmeldt et ekstra hold i foråret og begge hold var lørdag eftermiddag i aktion i Smidstrup. Begge hold er placeret i samme pulje i C-rækken. Hold 1 lagde ud med at møde Smidstrup og efter en meget tæt kamp lykkedes det pigerne at hive en smal sejr hjem på 5-4. Næste kamp mod Trelde var Børkop spillemæssigt modstanderne overlegen hvilket slutresultatet på hele 15-1 vidner om.

Hold 2 havde det noget sværere i deres kampe. Holdet består af mange nye piger og derfor var det ventet at de ville få det svært. Første kamp mod Fredericia HK 2 blev dog til et hæderligt nederlag på 2-6. Derefter var det igen Trelde som stod for tur. Men desværre fik Trelde revanche for det store nederlag forinden. Børkop indkasserede et stort nederlag på 1-9 og dermed ikke den bedste start for vores nye pigespillere. Træner Cathrine Højen var dog alligevel godt tilfreds med alle pigernes indsats gennem eftermiddagen. Nu venter der nogle ugers pause inden pigerne igen skal i kamp.

U10 drenge er nu oppe på hele tre hold i foråret, hvilket må siges at være rigtig flot klaret. Ikke mange andre klubber i Kreds 8 kan mønstre så mange drengespillere i den årgang. Trænerteamet hos U10 drenge, Peter Sigtenbjerggaard og Martin Harbo, er da naturligvis også superglade for at så mange drenge er kommet i gang i denne sæson. U10 drenge er tilmeldt A-, B-, og C-rækken i foråret.

U10 drenge C var i sidste weekend et visit i Skibet hvor den første modstander hed Vejle. Det skal nævnes at der pga. ferie og andre omstændigheder var en del afbud fra de normale C-holdsspillere og derfor var Børkop nødsaget til at tage et par B-holdsspillere med på dagen. Det kunne tydeligt ses da Vejle hurtigt kom stort bagud og derfor valgte Børkop at spille med en i undertal i anden halvleg for at udligne niveauet så kampen blev mere jævnbyrdig. Det blev til en sejr på 15-11 i første kamp.

Anden kamp foregik nøjagtigt som i den første. Seks mod seks og derefter blev der igen pillet en dreng ud i anden halvleg. Alligevel blev det også der til en sikker sejr på 14-9 mod Skibet. Flot start på foråret for C-holdet.

U10 drenge B har endnu ikke været i kamp da de først skal spille næste weekend.

U10 drenge A er startet foråret forrygende. Men det holdt hårdt i sidste weekend. Et stærkt amputeret hold med mange afbud, måtte ned og hente hjælp fra B-holdet for lige nøjagtigt at kunne stille hold uden udskiftningsspillere. Så det var på forhånd ventet at det ville blive en svær kamp mod Team Haderslev som drengene havde tabt til to gange i efteråret. Men efter en helt fantastisk holdpræstation formåede Børkop at spille uafgjort mod de stærke modstandere. Drengene var endda foran med tre inden Haderslev med en god slutspurt fik kontakt igen til sidst. Dagens anden modstander, Vejle, var ikke i nærheden af Haderslev´s niveau og det blev til en stensikker sejr på 16-12. Efter føring på 7-8 mål i anden halvleg fik Vejle pyntet lidt på resultatet til sidst da trætheden overmandene flere af drengene.

I går lørdag eftermiddag var det igen Haderslev som var modstanderen i Gauerslundhallen. Denne gang var der klasseforskel på de to hold. Et særdeles veloplagt og velspillende Børkop hold havde skruet tempoet så meget op at modstanderen knap var nået hjem i forsvaret efter deres afslutninger, før drengene var nede i den anden ende og sætte Haderslev under voldsomt pres inden de kom ordentligt på plads i forsvaret. I starten var det lige at komme i omdrejninger inden turboen blev sat til i resten af kampen som blev et underholdene opgør for de fremmødte tilskuere. Sejren på 18-10 kunne være blevet større hvis ikke koncentrationen faldt fra midt i anden halvleg.

Dagens anden kamp mod Vinding blev udsat.

bottom of page