top of page

Ungdom og senior er også kommet godt i gang


U14 piger har i foråret to hold med i B-rækken. Det ene hold er kommet stærkt fra start med tre sejre ud af tre mulige. Først gik det ud over Øster Starup-Vester Nebel, derefter Vorbasse og tidligere i dag blev det til en 11-8 sejr på udebane over Firehøje. Dermed lidt tiltrængt succes til holdet som i efteråret kun fik noteret et enkelt point i ti kampe.

Det andet hold er har endnu ikke formået at danse sejrsdansen da deres første kamp endte med et stort nederlag til Søndermarken. Det blev dog til et hæderligt nederlag sidste søndag til Vejle som vandt 9-13.

U14 drenge er startet deres halvsæson med blandede resultater. Første kamp efter oprykningen til divisionsrækken endte med Børkop´s øjne med et rigtigt flot resultat. På udebane vandt Kim Næsby´s tropper med 20-18 over Ribe og sikrede sig en god start i puljen. Søndag formiddag i Gauerslund gjaldt det så opgøret mod BBI Saxburg fra Sønderjylland som var ubesejret i deres første to kampe. Det blev desværre til tre i træk til modstanderne, da gæsterne endte med at vinde 27-20. Næste opgave for holdet er på udebane hvor Fredericia tager imod.

U14 drengene kan dog stadig glæde sig over at det også i denne sæson er lykkedes at nå finalen i Kreds Cup. Det skete via en sejr over Vejen sidste torsdag. Stort tillykke med finalepladsen.

U16 drenge ser også ud til at deltage i Kreds Cup finalerne da holdet er gået direkte til finalen uden kamp.

I den almindelige turnering lagde holdet ud med at tabe med 23-27 til Skjern sidste søndag. Tidligere i eftermiddags var det så drengenes tur til at være værter da topholdet Folding-Brørup lagde vejen forbi hallen. Det skulle vise sig at blive et særdeles spændende opgør med masser af underholdning. Ved pausen førte Børkop med 13-10. Fra anden halvlegs start var det et sandt mareridt for gæsterne. Børkops målmand Rasmus Bonde Knudsen var som en mur i målet med mange fantastiske redninger og først noget nær halvvejs inde i anden halvleg fik gæsterne igen hul på bylden. Inden da havde Børkop vundet perioden med 9-0 og det hele endte med en flot sejr på 27-19.

Næste opgave er mod Fredericia. Det bliver et særdeles spændende opgør da flere af drengene inden denne sæson spillede netop i Fredericia i de forrige sæsoner.

3. divisions damer tog i den sidste kamp i dag i hallen imod topholdet Vejle og det var ventet at blive en svær kamp. Damerne kom hurtigt bagud men kunne alligevel være indsatsen bekendt da holdet spillede lige op med gæsterne i de sidste 30 minutter. Det blev også til et nederlag sidste weekend til et af de andre tophold i puljen, Horsens HK, på 21-25. Næste kamp for damerne er på fredag hvor holdet møder Team NØS på udebane.

Serie 1 damer indledte også foråret med et nederlag til Vinding. Men siden er det blevet til sejre over Smidstrup og Nr. Bjært/Strandhuse og holdet er placeret på en delt andenplads efter tre kampe.

Serie 1 herrer har indtil videre kun spillet en kamp da det blev til 22-22 mod Egtved. På tirsdag gælder det Firehøje hvor der skal to point til hvis der skal gøres forhåbninger om at vende tilbage til Jyllandsserien til efteråret.

bottom of page