top of page

Børkop sejrer i flere opgør mod Fredericia

Endnu en weekend med masser af håndbold er ved at være overstået. Weekenden har især budt på flere opgør mellem Børkop og Fredericia og mon ikke vi kan smile lidt ekstra over resultaterne i opgørerne mod naboklubben.

Først var det U8 som lørdag formiddag mødte to forskellige Fredericia hold og rapporterne er herfra at Børkop havde det spillemæssige overtag gennem begge kampe med mange mål og flotte præstationer af de små børn.

U10 drenge B slog også lørdag formiddag Fredericia med 8-7. Den tætte kamp blev først afgjort i kampens sidste minut.

Søndag var det så U14 drengenes tur til at tage hjem fra Fredericia med en 18-16 sejr.

Til sidst var det tæt på fuld gevinst men U16 drenge måtte nøjes med det ene point, da holdet spillede 22-22 mod Fredericia-Trelde.

U10 drenge B vandt 15-11 i deres anden kamp over Søndermarken, mens U10 drenge C var i aktion i Vejle hvor det desværre blev til nederlag i begge kampe mod Hover og Vinding

På seniorsiden fik herrerne årets første sejr med 31-25 over Bramdrupdam. Tidligere på ugen blev det til et remis mod Firehøje og de resultater placerer herrerne på en andenplads i puljen indtil videre.

På damesiden blev Ribe desværre endestationen i pokalturneringen, Santander Cup, da 3.divisions damer skulle forsøge at spille sig videre til næste runde. Ribe vandt opgøret onsdag aften med 30-27.

To dage efter var det Team NØS fra Haderslev som fredag aften besejrede damerne med 24-16. Næste modstander er HF Sønderborg som ligner en svær modstander, hvorefter det gælder tre kampe mod hold som skal besejres hvis Børkop skal væk fra bunden.

Til sidst tabte Serie 1 damer søndag i Gauerslundhallen med 20-22 til Erritsø. Serie 1 damer har dermed fire point efter fire kampe i foråret.

bottom of page