top of page

Formanden har ordet ....

Kære alle i Børkop Håndboldklub Vigtig infomation til alle personer i klubben - trænere, holdledere, spillere, forældre og andre kontakter. Vi står overfor en positiv udvikling i klubben, hvor vi har oplevet en fremgang på ca. 25% af nye spillere. Der er også startet et samarbejde op med JHF (Jydsk Håndbold Forbund) med et projekt der hedder "Knæk kurven KLUB-BUILDING, hvor de vil hjælpe os med flg.: - Finde flere frivillige - Struktur på bestyrelsesarbejde - Struktur og rammer for frivilligt arbejde i foreningen Den sidste, men nok det vigtigste er, at klubben er blevet stabiliseret økonomisk. Det ser meget lovende ud mht. sponsorater og andre opgaver, som giver penge til klubben. Vi begynder at have hold i de fleste ungdomsrækker og forhåbentligt kan vi holde på vores spillere, som på et tidspunkt fortsætter på vores seniorhold. MEN, for at det kan blive en succes, skal vi have flere frivillige og nye bestyrelsemedlemmer til den kommende sæson. Bestyrelsen består af 7 medlemmer og der er 4, som går af her til maj. Der er 3 personer, som fortsætter og det er flg. personer: Henning Borbjerg, kontakt til kredsen, planlægning af kampe og booking af haller Martin Frost, Sponsorarbejde Torben Iversen, Kasserer Der skal 4 nye medlemmer ind og der skal findes/vælges en ny formand for klubben. For at sikre en lige fordeling i bestyrelsen fra hhv. ungdom og senior, skal der være én repræsentant fra ungdom og én repræsentant fra senior i den nye bestyrelse. Der vil blive lavet nogle arbejdsgrupper under bestyrelsen for at få fordelt de arbejdsopgaver, der er i klubben: - Sponsor og Event - Ungdom - Senior - Materiale og opsætning til kampe Det er ikke farligt at sidde i bestyrelsen, så kom frisk :-) Husk, at vi i den kommende periode får hjælp til at sætte de rigtige rammer for klubbens arbejdsopgaver. Du skal se det som en fantastisk mulighed for at få lov til at hjælpe til og husk, at vi løfter opgaven i fællesskab. Vi afholder generalforsamling i maj måned. Fra næste sæson står vi med en udfordring omkring vores Trille Trolle (U4 piger/drenge), U6 og U8 ifht. trænere eller voksne, der vil tage et ansvar for et hold. Vi har en del unge, som gerne vil hjælpe til, men når de ikke er fyldt 18 år endnu, skal der være en voksne person tilstede under træning. Klubben er behjælpelig med opstart og det hele. Holdene oprettes ikke uden en voksen eller 2 til hvert hold. Denne skrivelse SKAL ses positivt. Vi har brug for flere frivillige og nye bestyrelsesmedlemmer for, at vi får det til at fungere. Vi er nødt til at være flere, for at få hjulene til at køre rundt Til sidst og ikke mindst bedes I skrive retur på mail inden 15. marts 2017 om I er interesseret i trænerjob, arbejdsgrupper eller bestyrelsen. I er også meget velkomne til at ringe. I finder os (bestyrelsen) på hjemmesiden: www.bhk7080.dk.

Tak for jeres opmærksomhed og husk på: når alle bidrager med noget, kan vi sammen nå vores mål. Med venlig hilsen Bestyrelsen, Børkop HK

bottom of page