top of page

Vigtig sejr til 3.divisionsdamerne

Det blev en rigtig god søndag for alle de fremmødte tilskuere i Gauerslundhallen, som var vidner til 3 hjemmesejre til Børkop HK.

Det blev som ventet til en sejr til 3.divisions damerne, da bundholdet Ensted IF, blev besejret med 27-23. Dermed sikrede damerne sig to meget vigtige point i kampen om at undgå nedrykningspladserne. Det ligner en kamp mellem Børkop og Vamdrup, som overraskende slog topholdet Fredericia, om at sikre endnu en sæson i 3.division da Vamdrup fortsat ligger et enkelt point efter damerne i stillingen.

Før damerne kom i aktion var det de to dygtige drengehold, U14 og U16, som stod for underholdningen i hallen søndag.

U14 drenge lagde ud med en storsejr på hele 27-16 over Dybbøl og holder fortsat godt fast i andenpladsen i puljen, 3 point efter topholdet BBI Saxburg som dog har spillet en kamp mere end Børkop.

U16 drenge fik revanche mod Team Vest Håndbold, som holdet tabte knebent til før vinterferien, med en 25-23 sejr som først blev sikret i de sidste minutter. Næste opgave for U16 holdet er på udebane hvor Balle Musik- og Idrætsefterskole er værter.

Serie 1 damer tabte senere søndag med en enkelt, 24-25 til Vonsild men holder fortsat tredjepladsen efter 7 spillede kampe. Næste opgave for Serie 1 damer bliver mod topholdet fra Vinding.

U14 pigeholdene har også været i kamp i løbet af weekenden. Det ene hold er fortsat ubesejret i den ene pulje, da pigerne vandt over deres nærmeste konkurrenter fra Hover med 13-6. Selvom pigerne fortsat mangler 3 kampe så ligger holdet lige nu til at vinde puljen når vi nærmer os slutningen på sæsonen.

Det andet U14 pigehold har fortsat endnu deres første point til gode, da pigerne blev sendt hjem fra Vinding med et nederlag på 8-19.

U10 pigerne var lørdag i Fredericia hvor den første kamp stod i mellem Børkop 1 og Børkop 2. Den lidt specielle kamp endte med 8-5 til Børkop 2, men humøret var trods alt højt da alle pigerne deltog i den traditionelle sejrsdans efter kampen.

Derefter var det først Børkop 1 som tabte en tæt kamp til Fredericia med 5-7. Det gik dog ikke meget bedre for Børkop 2 som tabte 8-12 til Smidstrup. U10 pigerne mangler nu kun en runde inden sæsonen er ved at være overstået for deres vedkommende.

U10 drenge B var lørdag i aktion men det blev ikke den store pointhøst i denne omgang da kampene mod Ammitsbøl og Fredericia blev tabt med henholdsvis 8-12 og 6-9. Holdet har dog chancen for at gøre skaden god igen da drengene skal forsøge at revanchere sig på torsdag hvor Ammitsbøl igen er modstanderen.

U10 drenge A er til gengæld tæt på at sikre sig et rigtigt flot resultat da holdet nu kun mangler to point for at vinde A-rækken. Søndag formiddag blev Vinding besejret med 9-6 og dernæst var det Vamdrup som 22 gange måtte hente bolden ud af eget net. Resultatet blev 22-11 til Børkop. Da det er puljens to bundhold, Kolding og Vamdrup, som er modstanderne næste gang, må det formodes at U10 drengene gør arbejdet færdigt og sikrer et flot resultat.

bottom of page