top of page

Børkop HK ramte bunden i weekenden

Det blev en kedelig weekend set med klubbens øjne da det ikke blev til den store succes for de hold der har været i aktion. Store nederlag i mange af kampene og det var kun U14 pige B´s hold 1 der skaffede den eneste sejr til Børkop HK i denne weekend.

U14 pige B hold 1 vandt efter en middelmådig indsats søndag i hallen 13-9 over Øster Starup - Vester Nebel og sikrede sig dermed næsten den samlede førsteplads i deres pulje selvom der resterer to runder endnu. Meget skal gå galt hvis ikke pigerne kvalificerer til kredsmesterskaberne i B-rækken som spilles i starten af april måned. Deltagelsen er sikret hvis pigerne sikrer sig et point næste lørdag mod bundholdet Vorbasse.

Men her slutter weekendens positive resultater desværre også da Børkop HK rendte ind i lutter nederlag i alle de andre kampe.

Lørdag tabte U10 drenge C begge deres kampe om formiddagen i Vinding og senere var det U14 drengenes tur til at forlade banen som tabere da Vejle Håndbold var værter og vandt en tæt kamp med 14-13.

Søndag var begge U10 pigehold i kamp, men det blev til nederlag i alle fire kampe der blev spillet.

Weekendens netop overståede hjemmestævne i Gauerslundhallen endte således at både U14 pige B hold 2, 3.div. damer og Serie 1 herrer måtte indkassere store nederlag hver især.

Forhåbentligt vender det i næste weekend hvor vi atter har mange hold som skal i aktion igen.

bottom of page