top of page

U10 drenge vinder af A-rækken


Børkop HK sikrede sig i weekenden endnu et flot resultat til klubbens historiebøger, da vores dygtige U10 drenge lørdag tog sig af den samlede førsteplads i A-rækken. Med en sejr i den første kamp over Kolding IF, på trods af at et par af de bærende spillere havde fået fri, kunne holdet ikke indhentes uanset udfaldet i den sidste kamp. I den sidste kamp mod bundholdet Vamdrup viste holdet sig nok fra den lidt mere menneskelige side, da kampen var uden betydning og opgøret endte uafgjort.

Vi siger tillykke til drengene herfra.

U10 drenge B vil åbenbart ikke lade deres holdkammerater løbe med al opmærksomheden i denne omgang da Søndermarkens blev besejret i søndagens kamp. En lidt sløj start og bagud 1-2, endte i sidste ende med en storsejr på 16-3 da kampen var færdigspillet. Nu venter der kun B-holdet en enkelt kamp på torsdag inden turneringen er slut for holdets vedkommende.

U10 drenge C sluttede også deres sæson i løbet af søndag formiddag. På trods af drengene kæmpede bravt i begge kampe, endte det desværre med nederlag til Hover og Skibet. Holdet ender på femtepladsen med 6 point i deres pulje.

U14 pige B vandt lørdag over Vorbasse og dermed sikrede sig den samlede førsteplads, selvom pigerne mangler at spille en kamp. Holdet er nu sikret deltagelse til kredsmesterskaberne for U14 piger, som afholdes d. 2 april i Gauerslundhallen. Endnu engang tillykke til pigerne og vi håber naturligvis på stor opbakning til holdet, når de skal forsøge at blive kredsmester i U14 pige B om tre ugers tid.

U16 drenge havde søndag besøg af Skjern Håndbold og det blev en tæt affære mellem de to mandskaber. Drengene var foran fra start men det blev alligevel en spændende afslutning da modstanderen ikke ville hjem uden point. Først til sidst blev kampen reelt afgjort og U16 drengene kunne glæde sig over to point med en 30-27 sejr som betyder at der igen er kontakt til toppen i puljen i 2.division.

Serie 1 damer formåede at sikre sig to meget vigtige point med dagens udesejr på 27-25 over Nr. Bjært/Strandhuse. Men selvom damerne har skrabet mange point til sig i foråret, kan holdet stadig ikke føle sig sikker på endnu en sæson i Serie 1 til efteråret da man har valgt at ændre en del på turneringsstrukturen til efteråret som man kan læse sig til her.

Dagens sidste kamp var det spændende opgør i bunden af 3.division hos damerne hvor Børkop var på besøg hos Vamdrup. Desværre endte det med et nederlag på 15-21 til værterne, hvilket betyder at damerne nu er placeret på næstsidstepladsen og formenligt kan se frem i mod en kamp i april måned om at undgå nedrykning fra 3.division. Men der resterer dog stadigvæk tre kampe så vi håber naturligvis og krydser fingre på at holdet kan hive et par store overraskelser op af ærmet i de sidste kampe.

Vi har allerede næste weekend i sigte hvor både U14 drenge og U16 drenge deltager i Kreds Cup finalerne som afvikles lørdag i Vojens.

bottom of page