top of page

Kreds Cup finaler og lokalopgør i weekenden

Så er vi endnu engang ved at være klar til en stor weekend da årets Kreds Cup finaler skal afvikles lørdag, hvor Børkop HK har to drengehold med i de afgørende kampe. Og søndag blænder vi op for to fantastiske kampe hos ungdommen mod Fredericia hjemme i Gauerslundhallen.

Men inden vi kommer til weekendens program, så runder vi hurtigt kampene som er blevet spillet i løbet af ugen.

Tirsdag aften tog U14 drenge i mod Ribe HK og det blev en tæt affære da gæsterne bed fra sig og sikrede sig det ene point da kampen endte uafgjort 14-14. Resultatet betyder at U14 drenge med en sejr på søndag over Fredericia HK kan sikre sig den samlede andenplads i deres 2.divisions pulje.

Torsdag formåede U10 drenge B for anden gang på to uger at besejre topholdet Ammitsbøl efter et stort comeback i anden halvleg efter at have været bagud 2-6 i slutningen af første halvleg. Med en fremragende holdindsats i de sidste 15 minutter fik drengene hevet en flot sejr på 10-8 hjem i sæsonens sidste kamp.

Senere torsdag aften vandt Serie 1 damer lokalopgøret mod Smidstrup med 24-19, hvilket betyder at Serie 1 damerne nu selv kan afgøre om vi efter sommerpausen fortsat vil have et hold i Serie 1. Det kræver formentligt kun et point i de sidste to spillerunder.

Så ser vi frem til weekenden som byder på nogle særdeles interessante kampe. Som nævnt skal både U14 og U16 drenge spille Kreds Cup finaler lørdag som afvikles på Vojens Idrætsefterskole. Men små 24 timer senere skal begge hold igen i aktion søndag hjemme i Gauerslundhallen hvor Fredericia HK og Fredericia-Trelde er modstanderne. Der er med garanti lagt op til to dramatiske kampe.

Vi kan med sikkerhed sige at det bliver en mindeværdig weekend for mange af de implicerede parter. Så kom endelig i hallen på søndag.

Til sidst skal Serie 1 herrer en tur til Bramdrupdam søndag og kravet her er en sejr hvis herrerne fortsat skal have muligheden for at vende tilbage til Jyllandsserien.

bottom of page