top of page

U14 og U16 drenge vindere af Kreds Cup

Lørdag eftermiddag sikrede Børkop HK sig to Kreds Cup titler da vores U14 drenge og U16 drenge på fornemste vis vandt finalerne som blev afholdt på Vojens Idrætsefterskole. U14 lagde ud med at besejre Kolding KFUM med 13-11 og bagefter var det U16 som vandt sikkert med 30-17 over Taulov-Skærbæk.

Christian Klitvang, U16, og Sebastian Hennelund Næsby, U14, fik æren af at få overrakt pokalerne som fulgte med finalesejrene.

Stort tillykke til begge drengehold for de fremragende præstationer!

Søndag skulle holdene atter i ilden hvor Fredericia stod på den anden side i begge kampe. Det blev en yderst tæt affære i U14 kampen hvor holdene skiftedes til at tage føringen. Det lignede til sidst et uafgjort resultat inden Børkops storskytte, Tobias Andreassen, steg til vejrs helt ude fra noget nær 15 meters afstand og hamrede bolden i mål, til slutresultatet 17-16, i allersidste sekund til stor jubel for hjemmeholdets tilskuere.

Bagefter var det U16 drenge som skulle forsøge at vinde over Fredericia-Trelde, men det var desværre en kamp hvor Børkop fra start haltede gevaldigt efter modstanderne som satte et højt tempo over hele banen i kampens indledning. En rædselsfuld start betød at holdet var bagud med fem mål efter de første 30 minutter. Efter pausen kom Børkop HK lidt bedre med men ender med at tabe 21-24.

Serie 1 herrer kunne tidligere søndag glæde sig over en 32-23 sejr over Bramdrupdam, hvilket betyder at vi på tirsdag kan tilbyde et topopgør i Gauerslund hvor puljens tophold, Firehøje, kommer på besøg. En sejr her vil sikre herrerne adgang til kvalifikationskampe om at rykke op i Jyllandsserien. Kampen fløjtes i gang kl. 20.30.

bottom of page