top of page

Kendt dommer gæstede U10 drenge mandag aften


Som en del af afslutningen på U10 drengenes sæson var der mandag aften i træningstiden fornemt besøg, da den ene halvdel af et af verdens bedste dommerpar, Martin Gjeding, gæstede U10 drengenes træning i Englysthallen. Besøget startede med at Martin Gjeding fortalte flere historier fra hans karriere som international topdommer, hans mange møder med alle verdenstjernerne og deltagelser ved diverse slutrunder.

En stor flok spørgelystne drenge fik stillet en masse spørgsmål til dagens gæst, hvorefter den stod på kamp på to mål. Det blev en rigtig god oplevelse for alle drengene som syntes det var rigtig fedt at der endelig var en god dommer for en gangs skyld til træningen.

"Det var en rigtig god oplevelse for os alle, og vi siger da også rigtig mange tak fordi Martin fandt tid til at kigge forbi vores træning og give drengene en god oplevelse de kan tage hjem og fortælle om" lød det fra Peter Sigtenbjerggaard, som træner U10 drenge sammen med Martin Harbo i denne sæson.

Det har i det hele taget været en fremragende sæson for vores U10 drenge, som har kunnet stille med 3 hold i turneringen i foråret og med mange flotte resultater gennem sæsonen. A-holdet vandt som bekendt deres A-række, og holdet har da også hevet flotte resultater hjem fra stævnerne hvor det blev til en 1.plads ved Jolly Cup og en 2.plads ved Sne Cup som blev afviklet mellem jul og nytår.

"Både Peter og jeg vil sige tusind tak for en fantastisk sæson som har budt på mange oplevelser med den her flok drenge. Det har virkelig været en fornøjelse at være træner for så stor en flok topmotiverede knægte som bare giver den fuld gas hver gang til træningen gennem hele sæsonen. Personligt har det været virkeligt fedt at være træner for de her drenge i denne sæson og følge deres udvikling fra da vi startede og til nu. Mange af drengene har flyttet sig rigtig meget siden vi startede i august og det er da også stærkt medvirkende til at vi har så god en trup som vi har haft i denne sæson. Med spillere på alle niveauer, så har vi med stor succes brugt 25-50-25 konceptet som man kender fra fodbold, til give alle drengene udfordringer på alle niveauer. Kun vores bedste drenge har vi desværre ikke kunnet tilbyde at spille på U12 niveau pga manglende hold, men de har så til gengæld fået masser af spilletid på uvante positioner i foråret så alt i alt er vi fuldt tilfreds med drengenes præstationer." konstaterer holdets anden træner, Martin Harbo.

"Da mange af de her drenge også huserer på de bedste fodboldhold til daglig oppe i Gauerslund, så er jeg naturligvis rigtig glad for det gode samarbejde der har været med fodboldtrænerne og kontaktpersonerne for vores 2006 og 2007 drenge, da vi flere gange har været uheldige med at fodboldkampene og håndboldkampene skulle spilles samtidigt. Men det fik vi løst efterhånden og det er også derfor jeg ser frem til et fortsat godt samarbejde med fodbold i den kommende sæson."

U10 drenge mangler nu kun deltagelse ved året VGIF Cup som afvikles 7.-9. april hvor holdet deltager med et hold hvorefter der sluttes af med afslutning sidst i april måned inden der startes op på de kommende nye årgange i starten af maj.

bottom of page