top of page

Blandet afslutning for Børkop HK i weekenden

Seks kampe skulle afvikles i løbet søndagen, og det blev en blandet fornøjelse for de hold der skulle i aktion.

U14 drenge stod for et af de positive resultater da holdet fik et enkelt point med hjem fra turen til det sønderjyske. Drengene sluttede sæsonen flot af da det blev til 22-22 mod BBI Saxburg og slutter forårssæsonen med en andenplads i 2.divisions puljen.

U16 drenge tabte derimod til Folding-Brørup med 23-28 hvilket betyder at holdet ender næstsidst i deres pulje, men det skal understreges at U16 drenge har været placeret i en pulje hvor alle hold har kunnet slå hinanden, og holdet kan absolut være deres indsats bekendt i foråret.

3.divisions damer tabte 22-31 til TPI Odense, og da konkurrenterne Vamdrup samtidigt vandt deres kamp i weekenden, betyder resultatet at damer ender på næstsidst i rækken, selvom der resterer en runde tilbage.

I Gauerslundhallen søndag eftermiddag var de to U14 pige hold i kamp. Først var det Børkop HK 2 som tabte med 5-11 til Smidstrup i deres sidste kamp.

Efterfølgende var det så Børkop HK 1, som har sikret sig førstepladsen og deltagelse ved kredsmesterskaberne næste weekend, som tog imod Firehøje. Det blev en sikker sejr på 16-10 og pigerne kan nu se frem mod at kæmpe om medaljer næste søndag i Gauerslundhallen.

Til sidst mødte Serie 1 damer Kolding HK og med et enkelt point er damerne sikret endnu en halvsæson i Serie 1. Det var ikke det store problem i dagens sidste kamp i hallen. 27-22 blev resultatet efter sidste slutfløjt og en fornem afslutning af damerne i foråret.

bottom of page