top of page

U10 på tur til VGIF Cup 2017

U10 holdene er netop vendt hjem fra en begivenhedsrig tur til året afslutningsstævne i Vissenbjerg som blev afviklet i denne weekend. Både piger og drenge var utrolig tæt på at komme i finalerne men det blev lige ved og næsten.

Pigerne lagde ud med en sejr og to nederlag, hvilket placerede dem i B-slutspillet, som startede lørdag eftermiddag. Her vandt pigerne to flotte sejre som gav adgang til semifinalen hvor modstanderen hed Smidstrup. Her tabte pigerne desværre en meget tæt kamp som blev afgjort i de sidste minutter. Det var naturligvis en flok skuffede piger som forlod banen, men kort efter vendte humøret tilbage og pigerne kunne trods alt glæde sig over at have leveret en flot præstation under stævnet.

Drengene gik fornemt videre til A-slutspillet efter en sejr og to uafgjorte kampe. Og det var virkeligt tæt på at holdet nåede finalen efter 3 fremragende kampe. Både Børkop og BR 66 Langeskov endte på 5 point hver, og her gik BR66 i A-finalen på en bedre målscore. Så det var en flok skuffede drenge som hang lidt med hovedet i minutterne efter de havde fået beskeden, men de kan være stolte af det de leverede under stævnet.

"En fantastisk fornøjelse at have været afsted på tur igen med de her unger. Jeg er lidt ærgerlig over at pigerne, for tredje gang i denne sæson, var så tæt på at kunne få en præmie med hjem fra et stævne men er glad for at de klarede det så flot som de gjorde i weekenden."

"For drengenes vedkommende så var det så tæt på som det kunne være. På trods af at tre af de bærende spillere på vores A-hold ikke var med, så var det fedt at se de andre drenge gå til den som de gjorde. Vores bagkæde med tre 1.års U10 drenge, var en virkelig en fornøjelse at se på. Vi kom herover uden forventninger men ville bare en rigtig sjov tur og spille en masse håndbold. At vi så er SÅ tæt på at komme i A-finalen, havde ingen af os troet, fordi der var flere stærke drengehold med i år. Så det gik over al forventning. Stor ros til holdet herfra." lyder det fra drengenes træner, Martin Harbo.

bottom of page