top of page

U16 drenge slutter sæsonen flot af


Som mange har kunnet følge med i i løbet af lørdagen, så var Børkop HK´s U16 drenge i gang med at præstere et flot resultat ved årets Holstebro Cup som er overstået.

Holdet sikrede sig adgang til A-semifinalerne hvor storklubben Team Tvis Holstebro stod på den anden side med deres andethold.

Det blev en tæt og velspillet kamp i første halvleg hvor drengene fulgte med i den første halvdel af kampen og var bagud med et mål. Men TTH 2 skruede efter pausen, op for tempoet med hurtigt kontraspil og trak fra i starten af 2. halvleg. Men på fornem vis kæmpede vores drenge sig flot tilbage i kampen og det lignede en gyserafslutning til sidst. Men så var der ikke mere at kæmpe med til sidst da TTH 2 igen satte turboen på i de sidste 5 minutter og vandt en fortjent sejr.

"Det var tydeligt at vi i perioder var fysisk overmatchet af en langt bedre modstander i dag da drengene var trætte efter nogle hårde dage. Men jeg er sgu stolt af drengene over det de har præsteret heroppe i de sidste dage. De har virkeligt kæmpet for det her resultat som vi vender hjem med fra stævnet. At blive samlet treer er mere end vi havde regnet med da vi kom herop. Både Allan og jeg er superstolte over det gutterne har præsteret de sidste par dage" lyder det fra holdets holdleder, Søren Klitvang.

U16 drengene har haft en supersæson hvor holdet startede med at vinde A-rækken før jul. I foråret stod den som bekendt på divisionshåndbold og også her klarede holdet sig på fornem vis med mange flotte resultater. Og som prikken over i´et vandt holdet også Kreds Cuppen.

"Det har virkeligt været en fornøjelse at være med på det her hold i denne sæson. Vi startede sæsonen med et hold som bestod af mange spillere som ikke rigtigt havde spillet sammen i lang tid. Holdet har så udviklet en vindermentalitet i løbet af sæsonen som så kulminerede her til sidst med sejren i Kreds Cuppen og så det har fantastisk flotte resultat vi kommer hjem med. Vi kan ikke slutte denne sæson på en bedre måde end vi gjorde her. Vi glæder os allerede sindsygt meget til næste sæson hvor vi vil forsøge at fortsætte med den udvikling holdet er inde i nu" slutter Søren Klitvang.

Vi siger stort tillykke til drengene for det flotte resultat og tak for de mange flotte præstationer som holdet har leveret i denne sæson.

bottom of page