top of page

Sidste tur med de unge damer

En lang sæson er nu overstået hvor U14 pigernes hold 1 i aftes holdt afslutningsfest, som foregik hos over chef holdleder Michael, hvor der blev uddelt gaver og priser, med bl.a kåringen af årets spiller. Den vellykkede og fornylig overståede weekendtur til Vissenbjerg, blev også vendt hen over aftensmaden som bestod af pizza fra vores samarbejdspartner, La Rosa.

Sæsonen har været et stort udviklings år, hvor pigerne har fået en del med videre i deres liv både på og udenfor banen. Og man kan med hånden på hjertet at alle spillere har flyttet sig hvilket også gør at holdet har flyttet sig. Vi startede med at spille i A-

puljen før jul, men der var holdet overmatchet i mange af kampene, så man valgte at rykke holdet ned i B-puljen. Her var holdet helt suveræne og fløj hele vejen gennem puljen uden at være i nærheden af at sætte point til. Det kulminerede med den flotte titel som kredsvinder i B-rækken som pigerne i suveræn stil vandt på hjemmebane i Gauerslund Hallen, som lagde gulv til en virkelig flot ramme for disse mesterskaber.

Ved arrangementet mandag aften, var der på forhånd blevet uddelt stemme sedler til alle spillere som skulle vælge Årets Spiller, Årets Fund samt Årets Ven.

Og disse kåringer faldt således ud :

Årets Spiller : Anne Madsen

Årets Fund : Camilla Lorentsen

Årets Ven : Sofie ”BS” Brinch Sørensen

En stor tak til Pandora Kolding og Sport24 Vejle som har sponsoreret gaverne i forbindelse med kåringerne.

Michael Brinch Sørensen og jeg vil gerne sige tusind tak for opbakningen fra forældre gruppen som har været helt outstanding i alle sammenhænge. Samt vi ønsker pigerne og vores aftager alt mulig held og lykke i fremtiden.

Søren Jeppesen

bottom of page