top of page

Sol, sommer og succes i sandet.


Inden vi for alvor går på ferie, så skulle Børkop HK lige vise sig frem endnu engang, denne gang ude ved Balle Musik- og Idrætsefterskole hvor sæsonens Beach Handball stævne for U9-U12 årgangene blev afviklet denne lørdag eftermiddag. Det skal nævnes at der her spilles i de enkelte årgange, og ikke med to årgange.

De kommende U12 drenge fra årgangen 2006 var afsted sammen med deres træner, Martin Harbo, og det blev en herlig eftermiddag set med Børkops øjne. Under fantastiske forhold vejrmæssigt, blev det til sikre sejre i alle tre kampe som drengene spillede. På trods af en kamppause på næsten 2 måneder, var det en flok sprudlende drenge som gik til opgaven på fornemste vis og viste til tider fremragende håndbold på trods af det lidt uvante underlag.

Efter hver kamp var færdigspillet, var der en såkaldt shoot-out konkurrence (markspiller vs. målmand) og her foldede drengene sig ud på bedste akrobatiske vis og forsøgte at score mål på alle mulige måder. Om enten det var bag om ryggen, mellem benene eller dreje 360 grader i luften, så var det i hvert fald til stor fornøjelse for de voksne på sidelinjen.

Dagen blev rundet af med medaljer og gaver fra arrangørerne.

bottom of page