top of page

Vi har brug for din hjælp: trænere søges


Børkop HK mangler fortsat trænere

Sæsonen er for de fleste hold allerede i fuld gang med træningen frem mod turneringstarten senere på efteråret. Men desværre har vi stadig nogle hold som mangler at blive besat på trænerposterne.

Det drejer sig om følgende hold:

Trille trolle

U6

U8

U10 drenge

Flere af ovennævnte hold vil derfor være i farezonen for at lukke ned indenfor den kommende periode, hvis ikke der findes personer som gerne vil hjælpe med at træne de mange børn som står klar til at indtage hallerne i Gauerslund og Englyst.

Interesserede kan kontakte klubbens formand, Morten Kristensen, som meget gerne vil i dialog omkring hvad det vil sige at være frivillig træner i Børkop HK, hvis der skulle være personer som har lyst til at prøve kræfter som håndboldtræner.

Morten kan kontaktes på enten mail eller telefon: borkopformand@gmail.com eller telefon 2826 2767.

bottom of page