top of page

Weekenden byder på kvalifikationskampe til 2. division

Nu varer det ikke længe for vi atter blænder op for en ny sæson, når vi inden for få uger igen kan byde velkommen til håndboldfolket i Gauerslund Hallen. Det første hold som skal i aktion i betydningsfulde kampe, er vores U18 drenge hold som i denne weekend skal forsøge at kvalificere sig til 2. divison på søndag.

Holdet som op til denne sæson har fået tilgang af flere gamle spillere som i de seneste år har været en fast bestanddel af holdfællesskabet, Fredericia-Trelde, men som har valgt at vende tilbage til hjemlige omgivelser, skal på søndag møde Kolding IF og Kolding KFUM og kampene afvikles ude på Balle Musik- og Idrætsefterskole.

Programmet for dagen:

Kl. 12.00 Børkop HK - Kolding IF

Kl. 15.00 Børkop HK - Kolding KFUM

Vinder drengene begge kampe, er deltagelsen i 2. division sikret i efteråret. Det tegner sig til at blive en spændende søndag eftermiddag og holdet håber at mange har lyst til at tage turen forbi Balle og give drengene en stor opbakning.

bottom of page