top of page

Forturnering for U12 piger veloverstået i Nr. Bjært

Lyshøjhallen var i formiddags rammen om for-turnering for Børkop HK’s U12 piger. Dagen var imødeset med spænding da det var første gang at pigerne skulle prøve at spille med en mere på banen end da holdet spillede i U10 rækken sidste sæson.

Pigerne lagde ud med at møde Smidstrup-Skærup. Her spillede holdene lige op i første halvleg, mens det blev tydeligt i 2. halvleg at Børkop var afsted uden udskiftere, og flere bærende spillere fra holdet. Børkop HK endte med at tabe kampen 4-11. Humøret i truppen var højt alligevel, og opbakningen var stor blandt publikum. Børkop HK havde en helt anden tænding og fokus til anden kamp mod Vinding, hvor holdene spillede meget lige. Kampen endte 4-4, hvor Børkop nok var tættest på sejren. Alt i alt en dejlig formiddag for pigerne, der havde glædet sig til at komme i gang.

bottom of page