top of page

Veloverstået for-turnering for U10 piger og program søndag


U10 pigerne var til formiddag et smut i KFUM-hallerne i Kolding, hvor der var fløjtet op til for-turnering. For-turneringen skulle vise, hvilket niveau holdet har og give en retning for, hvilken række de skal meldes til i. Pigerne skulle spille to kampe. Første kamp var mod Vejen 2. Pigerne spillede en flot kamp og vandt 7-4. I anden kamp spillede pigerne mod Vejle 2. Også her spillede pigerne med stor gejst. De endte med at tabe 1-17. Ifølge Vejles træner ligger Vejle 2's niveau til A eller B rækken. Så pigerne fik prøvet at vinde og at tabe, og de havde en god formiddag. Holdet har haft stor tilgang af spillere, og der meldes to hold til i C rækken - blandt andet på baggrund af dagens oplevelser.

Andre hold fra Børkop HK skal i ilden denne weekend. Flere hold har turneringsstart og skal søndag forsøge at komme godt fra land i deres respektive puljer:

- 09.30 U14 Pige B - Firehøje IF i Vandel Idrætshal - 10.50 U14 Drenge 2.div - HSR Klakring i Juelsminde Hallen - 13.30 U12 Pige C - Vinding SF 2 i Vinding Idrætscenter - 14.30 U18 Drenge A - Kolding KFUM i KFUM-hallen - 14.45 Jyllandsserie Damer - Vejen HK i Vejen Idrætscenter

Med det ønsker vi alle holdene held og lykke med weekendens kampe og vi håber alle, spillere samt forældre, får en fantastisk sæson i de røde trøjer.

bottom of page