top of page

Bliv klogere på din klub


Kære allesammen

Det at drive en håndboldklub. Det kan der da ikke være så mange ben i. Eller?

Vi har deltaget i Dansk håndbold Forbunds tiltag kaldet ”Klub-Building”. Det har taget et halvt års tid. Meget arbejde? Ja, egentligt.

Men hvor er vi blevet skarpe. Nu har vi synliggjort hvad det kræves for at drive en sportsklub. Har sat opgaverne i system. Sat navne på hvem, hvad og hvordan. Er blevet klar over hvor vi står stærkt og hvor vi skal blive bedre.

Og ved I hvad?

Det vil vi meget gerne vise jer og fortælle om. Ikke for at blære os, men fordi vi mener det gavner jer som spillere, frivillige, trænere, forældre at vide lidt mere om Børkop HK end I gør nu.

Så I skal komme LØRDAG den 4. november. I Gauerslund Hallen. Kl. 10.30 til ca. 12.30. ALLE SAMMEN. Forældre, spillere, trænere, søskende. Så mange som muligt.

Der er fuldt drøn på i hallen for alle ungerne. Mens Seniorspillere, forældre, frivillige og trænere lytter, diskuterer og hilser på klubbens frivillige.

Vi vil vise hvad vi er kommet frem til. Hvad det er, der skal løses i klubben. Snakke om hvad Håndbold betyder for os, jer og lokalområdet.

Der er naturligvis ikke mødepligt… men vi håber i hvert fald I kommer.

Er der nogen som helst spørgsmål, så ring til mig på tlf. 28 26 27 67.

De bedste sportslige hilsner

Morten Kristensen, Formand

bottom of page