top of page

Nyt flot resultat hos ungdommen


Julen nærmer sig med hastige skridt og de sidste kampe i den første halvdel af sæsonen er spillet færdig denne søndag eftermiddag. Mange af holdene fik afsluttet med maner og vi kan alle nu gå på en velfortjent julepause. Vi kan dog konstatere at endnu et af vores ungdomshold har præsteret et rigtig flot resultat her i efteråret.

U10 drenge A endte på en meget flot 3.plads i puljen, som indeholdt de bedste U10 drengehold fra Kreds 7 og 8, da man i denne sæson havde valgt at lægge de to kredse sammen for at kunne give de bedste hold optimale betingelser for at spille kampe mod hinanden på et højt niveau. Værd at bemærke er at både Kolding og Team Møgeltønder-Tønder som endte over Børkop i det endelige regnskab, begge er dispensationhold og derfor tog drengene stolte hjem i sidste weekend fra Esbjerg, velvidende at de er blandt de allerbedste hold i hele Sønderjylland.

Sammen med U14 drengenes oprykning til 1.division tidligere på ugen kan vi vist godt sige at håndboldtalenter, dem der er mange af i Børkop HK.

Også på pigesiden har Børkop HK markeret sig rigtig flot i efteråret. U12 pigerne har efter en fremragende slutspurt sikret sig andenpladsen og rykker derfor formenligt op i B-rækken i foråret. I årets sidste kamp var holdet helt og aldeles overlegne da Søndermarken fik en gevaldig øretæve af de helt store da pigerne vandt med hele 22-3.

U10 piger sikrede sig også oprykning da nærmeste forfølger, Vamdrup IF, blev besejret med 9-8 og så betød det ikke så meget at holdet efterfølgende tabte deres sidste kamp. En oprykningen var målsætning og holdet kan nu se frem imod hårdere modstand i B-rækken i foråret.

På seniorsiden bliver det, for herrernes vedkommende, til et nyt forsøg på at rykke op i Jyllandsserien når vi går i gang igen efter årsskiftet. Det blev lige ved og næsten da herrerne endte på tredjepladsen, et point efter Egtved som tog sig af den oprykningsgivende plads.

Desværre må damerne en tur ned i Serie 1 når vi kommer ind i det nye år. Det blev en kendsgerning i sidste weekend da holdet tabte hjemme i Gauerslundhallen og derfor må holdet nu forsøge at samle kræfter til at vende stærkt tilbage når forårssæsonen starter op i januar måned.

bottom of page