top of page

U12 drenge i julehumør med flot andenplads

Børkop HK´s U12 drenge sikrede sig et par fine julegaver da holdet sent søndag aften kom hjem fra et julestævne i Løjt ved Aabenraa. Efter en nærmest panisk optakt, hvor holdet næsten ikke nåede frem til den første kamp grundet kø på motorvejen, så var det ikke nemt at komme godt i gang da modstanderne i den første kamp var stærke Lundtoft-Tinglev som er blandt de bedre hold i Sønderjylland i denne sæson.

Det blev til et forventet nederlag til stævnets senere vindere, men efterfølgende fandt holdet spillet frem i de to efterfølgende kampe og med to sejre sikrede drengene sig en rigtig flot andenplads og et par fine ting, pokal og taske, med hjem til samlingen.

Det er jo ikke sjovt at blive nr. to men da drengene senere fandt ud af at vinderne af stævnet fik en håndbold, så blev de hurtigt enige om at det var godt de tabte for ellers fik de ikke en taske som de kunne bruge. Så for nogle af drengenes vedkommende kunne de tage hjem og slette et af juleønskerne fra deres ønskesedler.

Stort tillykke herfra !

bottom of page