top of page

U10 drenge vinder Sne Cup 2017


Årets næstsidste dag bød på endnu mere succes til Børkop HK´s U10 drenge, som netop er vendt hjem som vindere af Sne Cup som blev afviklet i Tommerup på Fyn. Det blev til en uforglemmelig dag for vores U10 drenge som til dagens stævne deltog med et blandet hold bestående af holdets A- og C-spillere samt at holdet endda blev ramt af et sygdomsafbud lørdag morgen fra en af de bærende spillere på A-holdet. Derfor var der ifølge holdets træner Martin Harbo, ingen forventninger om at skulle spille med om de sjove placeringer, blot at tage afsted og spille lidt håndbold og hyggeligt samvær med pigerne som også deltog med et hold.

Holdet vandt de tre første indledende kampe på fornemste vis og dermed var deltagelsen i A-slutspillet sikret. Første kamp mod Tved bliver vundet efter en sublim indsats forsvarsindsats hvor drengene formåede at lukke fuldstændig ned for modstandernes bedste spiller samt at Lauge Strandhave i målet havde fundet storspillet frem med masser af fremragende redninger. 10-4 til Børkop og de kunne derefter se frem til opgøret mod stævnets forhåndsfavoritter fra Nyborg GIF som stillede med deres fulde A-hold og indtil opgøret mod Børkop, havde været fuldstændig overbevisende i deres første kampe.

Men takket være taktikken som blev lagt inden kampen efter hjælp fra holdets, til dagens kampe, assisterende hjælpetræner Sander fra U12 holdet som havde set Nyborg spille tidligere, så var det Børkop som i den grad tog teten fra start. Igen takket være et fænomenalt forsvar samt Lauge som sikker sidste skanse i målet med mange superredninger, formåede holdet at holde Nyborg nede på kun to mål i hele kampen. Resultatet blev 8-2 og dermed sikrede holdet en fantastisk flot stævnesejr med sweatshirts og en stor pokal til skabet.

Stort tillykke med det flotte resultat!

bottom of page