top of page

Fin start på året for Børkop HK

Søndag formiddag blev der budt velkommen i Gauerslundhallen til årets første hjemmekampe. Mest imødeset var U14 drenge kampen mod Team Møgeltønder-Tønder. Men efter hvad der lignede en spændende kamp inden første fløjt, viste det sig at Børkops drenge var modstanderne overlegne fra start til slut. Der skulle gå hele 10 minutter inden Møgeltønder-Tønder fik noteret deres første scoring på måltavlen. Men allerede på det tidspunkt var kampen nærmest afgjort da Børkop fuldstændig styrede løjerne fra start med sublimt forsvarsspil af høj klasse.

Modstanderne fik dog langsomt styr på deres eget spil men Børkop var bedre i alle spillets facetter gennem hele kampen. Det endte med en 25-13 sejr og dermed kunne drengene fejre deres første sejr i 1.division.

Dagen andre kampe i hallen søndag:

U12 piger - Kolding IF 13-15

U14 piger - Firehøje IF 12-2

Serie 1 Herre - Kolding IF 3 resultatet er endnu ikke indberettet

Også U18 drenge var i aktion da holdet gæstede Vejle HF. Kampen her endte 19-19.

bottom of page